blog

Event

/

Groen interieur

Groen op kantoor

#greeninterior

Een kantoor is niet langer een simpele werkplek. Je spendeert er vaak meer dan de helft van je tijd, dus het is belangrijk om een soort van 'thuis-gevoel' te hebben.

Bij Checkmate vinden we een aangename werksfeer en dus een inspirerende en fijne werkomgeving ontzettend belangrijk. Waarom? Dat leggen we nu even uit.

#1 Hogere concentratie, betere productiviteit

Door planten op kantoor te integreren, creëer je rust. Dit in combinatie met een licht en sober interieur, bevordert de concentratie. Je bent productiever en ook je creativiteit krijgt een boost.

#2 Verminderen van stress

Groen ontspant. En een groene omgeving dus ook, wat minder stress en dus minder ziekte tot gevolg heeft. De voorbereidingen voor evenementen kunnen soms (gezonde) stress met zich meebrengen, dus alle beetjes helpen!

#3 Meer zuurstof in de ruimte

Dat planten zuurstof uitademen, hoef ik je niet meer te vertellen. Een kantoor kan vaak muf en stoffig zijn, dus ook hiervoor zijn planten idéaal!#checkmateinterior

Een fris, aangenaam en inspirerend interieur is voor ons heel belangrijk. Het zegt iets over ons - als bedrijf, als team en als individu. Het straalt Checkmate uit en dat in combinatie met ons fijne team, werkt ontzettend motiverend.

Check ook onze expertises

naar overzicht
sluit