blog

Event

/

Achter de schermen

Een event organiseren, hoe doe je dat nu?

Een event organiseren, hoe doe je dat nu?

Vaak krijgen we de vraag: hoe doen jullie dat nu? Een event organiseren? In deze blog nemen we jullie graag mee achter de schermen. Zonder onze geheimpjes prijs te geven, sorry not sorry.

#topteam

Misschien eerst even ons team voorstellen:

Ann. Dé grote baas van Checkmate. Al is het woord 'baas' fel overdreven. Met veel passie voor de job staat ze elke dag weer klaar voor haar team.

Maloek. Het schatje van het team. Een creatieve geest, met veel oog voor detail. Iemand die altijd voor iedereen klaarstaat en waar je op kan bouwen.

Stiene. Impulsief en lekker zot. Geen inspiratie en op zoek naar een beetje creativiteit? Dan is er maar één adres!

Dorien. Enthousiasteling en altijd lief. Op haar kan je altijd rekenen.

Met veel liefde voor onze job werken we dag-in-dag-uit om het beste resultaat te bekomen. And we love it!

#eventpreparations

Het belangrijkste bij een event is het gevoel dat de mensen krijgen en dit start al heel vroeg in het proces. Samen overleggen met de klant, luisteren naar zijn wensen en een stijl bepalen. Dat is de eerste fase. De klant leren kennen en hem vertrouwen geven dat het evenement in goed handen is.

Dan start de eigenlijke voorbereiding: met onze checklist gaan we aan de slag. We werken een voorstel uit, maken een budget op en stemmen dit af op wat de klant wil.

Zodra dit alles on point is, begint de concrete uitvoering: leveranciers boeken, decoratie zoeken en al deze mooie woorden/beelden omzetten tot de live-versie.

#eventday

Wanneer het dan zover is en de (eerste) dag van het event is aangebroken, zorgen wij voor de opbouw, de coördinatie en de afbouw van het event. Dit doen we niet alleen. Ons logistiek team, onze leveranciers en onze vaste freelancer staan telkens opnieuw paraat om deze dag goed te laten verlopen. Thanks guys! We zorgen ervoor dat de klant een perfecte dag beleeft, zonder zorgen. En de kleine probleempjes die op elk event voorkomen, die werken we ongemerkt weg. Stiekemerds dat we zijn.

Zien we dat alles loopt en de gasten tevreden zijn, dan genieten we van dat moment. Dat geeft ontzettend veel voldoening.

Wanneer de klant dit gevoel dan ook bevestigt, kunnen we met veel plezier terugblikken op een geslaagd event. Daarvoor doen we het. ♡

Check ook onze expertises

naar overzicht
sluit