Begin december kregen we een uitdagende aanvraag: een keuken voor Libelle Lekker. Iets wat we nog nooit gedaan hadden, maar we dachten let's do this! And we did it!

Preparation for tomorrow is hard work for today.

Tijdens een brainstorm beslisten we al snel dat we de opbouw van de keuken uit handen zouden geven. You gotta do what you're good at en in een keuken bouwen zijn we nu eenmaal net iets minder goed.

Daarna gingen we op zoek naar de stijl van de keuken. Een keuken van Libelle Lekker moet dit ook uitstralen. We kwamen uit bij ruwere materialen, natuurlijke elementen en rustige decoratie.

We maakten een voorstel en budget op en na een go van onze klant konden we met de praktische uitwerking aan de slag.

It's an add to card kind a day.

Een keuken, dat zijn héél wat aankopen. Van een kookvuur en spoelbak tot borden, pannen en olijfolie. We bestelden online, reden naar enkele winkels en in geen tijd hadden we onze camionette gevuld met materiaal.

The moment of truth.

Dan was het eindelijk zover. De week dat de keuken geplaatst werd. Nog een likje verf voor de vloer en de muren en de keukenbouwer kon starten. En ja hoor, op een paar uur stond de keuken daar.

Het moment dat Maloek en ik konden starten met alles in te vullen én de decoratie te plaatsen. Met een klein hartje, want voor een volledige keuken - en op basis van een paar stalen - materiaal en decoratie voorzien is best wel spannend!

The finishing touch.

Dat decoratie belangrijk is, konden jullie al lezen in een vorige blog. En ja hoor, ook voor dit project gingen we volop op zoek naar de perfecte decoratiestukjes.

We werkten vooral met natuurlijke elementen, met een touch van zwart, groen en wit.

Een spannend, uitdagend, maar ontzettend fijn project. De voldoening is groot. En daar doen we het voor. ;-)


by Dorien

The fondest memories are made when gathered around the table

Check ook onze expertises

naar overzicht
sluit