Complimenten. Het maakt niet uit of je er eentje geeft of krijgt, je wordt er gelukkig van. Het boost je zelfvertrouwen en geeft je een goed gevoel.

Complimenten geven is makkelijk, of het nu aan je collega, vriend, buurman of totale vreemde is. Het kost je geen enkele moeite en het effect kan zo groot zijn. Een persoonlijk en gemeend compliment doet vaak meer dan je zelf zou denken.

Als evenementenbureau zijn er soms periodes dat het enorm druk is en dat er veel en hard gewerkt wordt. Op dat moment kan een compliment wonderen doen. En dat hoeft niets speciaal te zijn: een leverancier die belt en zegt 'ah super leuk event, dat doen we graag!' kan al terug de boost geven die we op dat moment toch even nodig hebben.

Met een compliment laat je de ander weten dat je oprecht opmerkt wat hij doet, je geeft positieve feedback en stimuleert de ander om meer zelfvertrouwen te hebben en zich goed te voelen. Ook op jezelf heeft het een positief effect: je voelt je gelukkig omdat je een ander laat stralen.

Bij Checkmate worden er veel complimentjes uitgedeeld en daar zijn we trots op. Wij zijn een hecht team, hebben veel respect voor elkaar en kijken naar elkaar op. We willen weten waar de ander mee bezig is en we leren van elkaar, op alle vlakken.

Vergeet dus niet: YOU ARE AWESOME. & zeg dat ook eens tegen de ander. ♡

Check ook onze expertises

naar overzicht
sluit