Over ons

It's a beautiful thing when a career and a passion come together

Een perfect georganiseerd event? Checkmate!

Wij zijn een full-service eventbureau. Wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Wel, dat we alles doen, van A tot Z.


Dat allemaal om jou en je gasten een topmoment te laten beleven. Een onvergetelijk moment, zonder zorgen. Geprikkeld door de laatste trends gaan we aan de slag. We doorlopen alle fases, van concept tot uitvoering, rekening houdend met jouw wensen en het beschikbare budget. We werken alles tot in de puntjes uit en doen er ons én vooral jouw ding mee!

Ontdek ons team

It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.

Klinkt cliché, maar dat is ons geheim. Dé kern van Checkmate.
De passie voor onze job die (zeg het niet voort) vaak niet eens aanvoelt als een job. En dat zit in kleine dingen, die we allemaal op onze eigen manier invullen: de zoektocht naar die exacte kleur van bloemen, de ontelbare puzzels om binnen budget te blijven, meer dan 10 moodboards om toch maar de juiste sfeer te vinden, die ene plant die nog net iets meer naar rechts moet schuiven, de briefings en debriefings met onze event-teams en de lach op het gezicht van onze klant als ze exact zien wat ze verwacht en gehoopt hadden… en liefst zelfs meer.

Daar doen we het voor. En dat we ondertussen nog fun hebben ook, dat is mooi meegenomen. ;-)

// Ann

Een ijzersterk team

De kern van Checkmate? Dat zijn vier – ja hoor – vrouwen.

Vier vrouwen die houden van een no-nonsense aanpak. Vier verschillende types, die de perfecte aanvulling vormen op elkaar. Dat in combinatie met het team van vaste freelancers vormt een écht topteam. We werken hard, met veel passie en we geven er onze eigen sjwoeng aan. Zo is elk event toch nét dat tikkeltje anders.

Events become feelings, feelings become events

Onze roots

#whatsinaname

2008. Het jaar dat Ann een eigen bedrijf start. Tijd voor iets anders, een nieuwe uitdaging. Wat eerst 2Takt was, werd later Jusbox en uiteindelijk Checkmate.

#check_checkmate

2012. Checkmate krijgt vorm. Een bedrijf dat Ann met veel passie elke dag runt. En ja, hard work pays off. Samen met een team van geweldige freelancers volgt het ene evenement op het andere. Ann werkt veel en hard, met een liefde voor haar bedrijf die bijna niet te beschrijven is.

2015. Checkmate groeit en in 2015 is het tijd voor een nieuwe grote stap: versterking van het team. Toppertje Stiene zet haar eerste stappen in de eventwereld en werkt mee aan de eerste Checkmate-editie van de Flair Shopping Day. Maloek laat zich ondertussen van haar beste kant zien tijdens een stage en wordt snel daarna aangenomen. De eerste werknemers zijn een feit. Ook Dorien doet stage en ja hoor, ook zij vervoegt het team in 2018. Freelancers en tijdelijke werkkrachten helpen met het opvangen van pieken in de drukte, maar de harde kern staat sterk.

2019. Checkmate. Een bedrijf waar elke dag met veel passie en een sterke visie wordt gewerkt om van elk evenement een unieke beleving te maken. En dat onder het motto: work hard, play hard!

Check us out, mate.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij staan te popelen om onze creativiteit los te laten op jouw event.
Get in touch
sluit