Over ons

It's a beautiful thing when a career and a passion come together

Checkmate. Wie is dat?

Laat me mezelf even voorstellen.

Ik ben Ann. Een creatieve multitasker met ondertussen meer dan 18 jaar ervaring op de teller!

In 2008 startte ik Checkmate. Na 4 jaar mee te draaien in een groot eventbureau wilde ik op eigen benen staan. Selfmade woman, whoohoow! Naïef en over-optimistisch begon ik eraan. En ja, het bleek al snel veel moeilijker dan gedacht, dat ondernemen. Ik heb in al die jaren heel wat hoge pieken, maar zeker ook diepe dalen gekend. Maar mijn projecten stonden er keer op keer. En mijn klanten zagen dat het goed was. Mijn werk werd al snel mijn grote passie!

Of het nu gaat om het organiseren van intieme feesten tot in de kleinste details, mega-events voor 1000-en mensen tegelijk, het stylen van een huis/kantoor/eventruimte, het bedenken van strategische communicatieplannen, ... it all makes my day!

Maar ik doe dit natuurlijk niet alleen. Rondom mij heb ik een netwerk van creatievelingen, die me bijstaan bij het plannen en uitvoeren van onze projecten. Freelancers, logistiekers, leveranciers en meedenkers... allemaal onmisbare toppers!

Geprikkeld door de laatste trends gaan we aan de slag om jouw project tot in de puntjes uit te werken. Je bepaalt zelf hoever dit gaat. Wil je een A tot Z opvolging, van concept tot uitwerking, dat kan! Maar ik werk zeker ook graag samen met jouw team of partners om tot het beste resultaat te komen. Check, check, dubbelcheck!

Sterk werk

Wij zijn actief in de creatieve sector, in de breedste zin van het woord. Je kan bij ons terecht voor heel uiteenlopende projecten, zowel voor evenementen, als interieurdesign, communicatiebegeleiding en allround project management. (check zeker onze expertises) Hoe zotter, hoe liever!

Daag ons uit met je plannen en wij zorgen voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij staan te popelen om onze creativiteit los te laten op jouw project!
Get in touch
sluit