Over ons

It's a beautiful thing when a career and a passion come together

Checkmate. Wie is dat?

Laat me mezelf even voorstellen.

Ik ben Ann. Een creatieve multitasker met ondertussen meer dan 18 jaar ervaring op de teller!

In 2008 startte ik Checkmate. Na 4 jaar mee te draaien in een groot eventbureau wilde ik op eigen benen staan. Selfmade woman, whoohoow! Tikkeltje naïef en over-optimistisch... moi?

Uiteraard bleek dat ondernemen al snel veel moeilijker dan gedacht. Maar mijn werk werd mijn grote passie! Dat merken mijn klanten en dat zie je aan de projecten die ik neer zet. Ik steek er een stukje van mezelf in, met veel creativiteit, oog voor detail en een sterke female touch!

Of het nu gaat om het organiseren van intieme evenementjes tot in de kleinste details, of juist mega-events voor het grote publiek, het stylen van een kantoor/eventruimte/huis, het bedenken van het juiste concept of de juiste look & feel voor jouw plan of feest, ... it all makes my day!

En dat doe ik natuurlijk niet alleen. Rondom mij staat een netwerk van creatievelingen, die me bijstaan bij het plannen en uitvoeren van onze projecten. Freelancers, logistiekers, leveranciers en zotte meedenkers... allemaal onmisbare toppers!

Geïnspireerd door de laatste trends gaan we aan de slag om jouw project tot in de puntjes uit te werken. Je bepaalt zelf hoever dit gaat. Wil je een A tot Z opvolging, van concept tot uitwerking, dat kan! Maar ik werk zeker ook graag samen met jouw team of partners om tot het beste resultaat te komen. Check, check, dubbelcheck!

Sterk werk

Wij zijn actief in de creatieve sector, in de breedste zin van het woord. Je kan bij ons terecht voor heel uiteenlopende projecten, zowel voor eventmanagement, als (interieur)styling, conceptuitwerking en allround project management. (check zeker onze expertises) Hoe zotter, hoe liever!

Daag ons uit met je plannen en wij zorgen voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij staan te popelen om onze creativiteit los te laten op jouw project!
Get in touch
sluit