Over ons

It's a beautiful thing when a career and a passion come together

Checkmate. Wie is dat?

Laat ik mezelf even voorstellen.

Ik ben Ann. Een creatieve multitasker met ondertussen meer dan 18 jaar ervaring op de teller!

In 2008 startte ik Checkmate. Na 4 jaar mee te draaien in een groot eventbureau wilde ik op eigen benen staan. Tikkeltje naïef en over-optimistisch misschien, maar vooral met het grootste enthousiasme!

Al snel werd mijn werk mijn grote passie en dat is het nog altijd. Dat merken mijn klanten en dat zie je aan de projecten die ik neerzet. Ik steek er een stukje van mezelf in, met veel creativiteit, oog voor detail en een sterke female touch.

Of het nu gaat om het organiseren van intieme evenementjes tot in de kleinste details, of juist grote publieke events, het stylen van een ruimte (shops, kantoren, feestzalen, ...), het bedenken van het juiste concept of de juiste look & feel voor jouw plan of feest, ... it all makes my day!

Our teamwork makes your dream work!

Ik werk natuurlijk niet alleen! Rondom mij heb ik een sterk netwerk van creatievelingen, die me bijstaan bij het plannen en uitvoeren van onze projecten. Freelancers, logistiekers, leveranciers en zotte meedenkers... allemaal onmisbare toppers! #youknowwhoyouare

Op maat van jouw project stel ik het juiste team samen, om alles tot in de puntjes voor te kunnen bereiden en uit te voeren.

Je bepaalt zelf hoever dit gaat. Wil je een A tot Z opvolging, van concept tot uitwerking, dat kan! Maar ik werk zeker ook graag samen met jouw eigen team of partners om tot het beste resultaat te komen.

Check, check, dubbelcheck!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij staan te popelen om onze creativiteit los te laten op jouw project!
Get in touch
sluit